Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Bournemouth UK
    Posts
    4,705
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rides
    1

    Default Extreme big brake upgrade.

    I have just updated Nickes page in the register with what he has been upto recently.
    Take a look to see how far you can go with big brakes.

    Nickes big brakes

    Steve
    1994 Alfa Romeo 155 Q4: Dozeing in the garage.
    2009 Audi A4 tdi: Everyday drive.
    1994 Alfa Romeo 155 , 1995cc Std Standard Black

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London
    Posts
    2,648
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rides
    1

    Default

    Nice! A few people now with this conversion, seems very successful!

    p.s the display has gone a bit wierd at the bottom.
    http://www.cloverleaf4.co.uk/images/uploads/8462.png
    and future mods link on the first page doesn't work

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Bournemouth UK
    Posts
    4,705
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rides
    1

    Default

    Right, the link should work now (slight confusion on my part there) and what are you using to view the page? Are you on a Mac? I've adjusted the page, so should be ok now.
    1994 Alfa Romeo 155 Q4: Dozeing in the garage.
    2009 Audi A4 tdi: Everyday drive.
    1994 Alfa Romeo 155 , 1995cc Std Standard Black

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    3,069
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rides
    0

    Default

    166 3.2 calipers...if they're running 330mm calipers they're the same as the GTAs? Next size up from mine...

    wrinx
    My Q4 in the Garage

    www.alfaromeo155.co.uk ............................ □□□-V-□□□ .................................. www.ilmostro.co.uk

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London
    Posts
    2,648
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rides
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Steve Webb View Post
    Right, the link should work now (slight confusion on my part there) and what are you using to view the page? Are you on a Mac? I've adjusted the page, so should be ok now.

    Running firefox, looks fine now

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •