Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    germany
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rides
    0

    Default integrale 8v with 3 bar pressure sensor

    Hello at all,

    is there someone who has experiences at changing the parameters at the bin file from the 2 bar sensor to the 3 bar sensor?

    Thanks for your answer in advance.

    BR Gecke

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Buenos Aires, ARGENTINA
    Posts
    461
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rides
    0

    Default

    I think it was done.
    Have you take a look at bin librarie?

Similar Threads

  1. Q4 EPROM Addresses
    By Wolf66 in forum ECU and Electrical
    Replies: 63
    Last Post: 05-02-18, 12:16
  2. MaxiDisplay From MaxiGauges.
    By MaxiBoost in forum Individuals classified.
    Replies: 10
    Last Post: 09-03-12, 15:23
  3. Help with absolute pressure sensor connection
    By alfista_AR in forum ECU and Electrical
    Replies: 13
    Last Post: 10-01-12, 18:10
  4. Boost control
    By Evodelta in forum Alfa Romeo Q4 Tech.
    Replies: 30
    Last Post: 29-09-08, 06:30
  5. Oil pressure sensor
    By Juan AR155Q4 in forum Individuals classified.
    Replies: 1
    Last Post: 30-11-07, 02:31

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •